Symposium corona accentueert noodzaak civiel-militaire samenwerking

  • 12 mei 2022 00:00
  • locatie: Stroe
Direct opslaan in uw agenda

Op donderdagmiddag 12 mei organiseert de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserveofficieren (KVNRO) in Stroe het symposium Corona accentueert noodzaak civiel-militaire samenwerking. Een divers palet aan sprekers zal hier optreden onder wie de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), de burgemeester van Maastricht, de plaatsvervangend Commandant der Landstrijdkrachten en de Directeur Publieke Gezondheid (DPG) Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Ook de Zweedse aanpak van de Coronacrisis maakt onderdeel uit van het programma.

Tijdstip nog onbekend.

Voor meer achtergrondinformatie en aanmeldingsprocedure zie onderstaande link:

 https://www.kvnro.nl/2022/01/23/symposium-2021-coronacrisis-accentueert-noodzaak-civiel-militaire-samenwerking/