Stemhulp verkiezingen gemeenteraad

Al besloten welke partij uw stem krijgt op 21 maart? Misschien een lastige keuze maar de stemhulp MijnStem maakt dit bij de komende gemeenteraadsverkiezingen al wat makkelijker. In samenwerking met Citisens en de politieke partijen van de gemeente  zijn er 25 stellingen genoemd waarin de partijen qua standpunt behoorlijk uiteenlopen. Aan de hand van deze stellingen kunnen inwoners van Goirle en Riel peilen met welke politieke partijen ze het meest op één lijn liggen.

Er spelen talloze lokale kwesties waarbij uw mening er werkelijk toe doet. Moet de gemeente bijvoorbeeld betalen voor voetbalvelden van kunstgras? Moet er meer camerabeveiliging komen in het centrum? Meer koopwoningen in onze gemeente of juist meer huurwoningen? De partijen hebben daar allemaal zo hun eigen ideeën over. Maak daarom gebruik van de stemhulp MijnStem en kom op woensdag 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, naar één van de stemlokalen om uw stem uit te brengen. Wees verschillig!

  • 24 februari 2018
Terug