Inclusieagenda

Beeldvormende raadsvergadering Inclusie-agenda

 

Dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze samenleving vindt de gemeente heel belangrijk.  Daarom is met behulp van KBO Goirle, Seniorenbelangen Riel, Platform Gehandicapten Goirle Riel en de Participatieraad Goirle al eerder een "Inclusie Agenda" opgesteld. Hierin ligt een focus op dingen die beter kunnen als het gaat om o.a. WMO, jeugd en arbeid. Gelukkig zijn er al veel zaken opgepakt, maar er zijn ook nog veel verbeterpunten.

Op dinsdag 5 februari aanstaande zullen 13 organisaties en instellingen uit de gemeente Goirle hun speerpunten op het gebied van inclusie aan de raadsleden vertellen. U bent hierbij ook van harte welkom. Deze beeldvormende raadsvergadering vindt plaats in de raadszaal en begint om 19.30 uur.

  • 05 februari 2019
Terug