Ineke Wolswijk nieuw raadslid voor CDA

Ineke Wolswijk nieuw raadslid voor CDA

Op 26 maart nam raadslid Corné de Rooij na 9 jaar afscheid van de gemeenteraad. Corné was fractievoorzitter en gemeenteraadslid voor het CDA. Voordat hij raadslid werd, was hij ook al vier jaar actief als commissielid. Meer dan eens werd hij met voorkeursstemmen in de raad gekozen, maar gaf nu te kennen dat hij merkt dat de combinatie van een groeiend agrarisch bedrijf, de gemeenteraad en het privéleven steeds lastiger wordt. Corné werd bedankt voor zijn jarenlange inzet. In de gemeenteraad volgt Ineke Wolswijk hem op. Tess van de Wiel is de nieuwe fractievoorzitter. Zij werden hiermee van harte gefeliciteerd. De gemeenteraad van Goirle bestaat nu uit 10 mannen en 9 vrouwen.

InekeWolswijk

Ineke Wolswijk, raaadslid CDA

TessvdWiel

Tess van de Wiel, fractievoorzitter CDA

  • 03 april 2019
Terug