De griffie wenst u fijne feestdagen!

Gepubliceerd op: 23 december 2021 17:12

In deze bijzondere tijd hopen we dat iedereen fijne dagen heeft en om kijkt naar elkaar. Dat hebben wij het afgelopen jaar gedaan en dat zullen we ook in het nieuwe jaar weer doen! 2022 wordt vanwege de gemeenteraadsverkiezingen een speciaal jaar, onder bijzondere (corona) omstandigheden.

Personeelswisseling
Op de griffie zijn een paar personele wijzigingen geweest, om zo zoveel mogelijk alles in goede banen te leiden. Vanaf november is de griffie met de komst van Peggy weer op volle sterke gekomen en hebben we een fijn team dat voor u klaar staat. Wij hebben er zin in om samen met de raad te werken voor onze inwoners.

Afscheid
Monique van Pelt en Ingrid Hartlief hebben de griffie tijdelijk versterkt en nemen nu helaas afscheid. Wij gaan onze tijdelijke collega's missen en we danken hen enorm voor hun inzet en gezelligheid. Monique heeft ons voortreffelijk ondersteund in de periode dat we op zoek gingen naar een officemanager én zij heeft Peggy ingewerkt. Monique: "Bedankt voor de leuke tijd op de griffie in Goirle! Het was fijn om met jullie samen te werken. Binnen de griffie en de raad hangt een prettige sfeer, het voelde als een warm bad. Voor Peggy, die het stokje van mij heeft overgenomen, veel succes en werkplezier op de griffie in Goirle. Dat gaat je vast lukken! Ik wens jullie allen een goed en gezond nieuw jaar, met een mooie verkiezingstijd....."
Ingrid heeft bij ons op fantastische wijze een werkervaringsplek ingevuld. Wij zijn dan ook trots dat zij vanaf medio januari als raadsadviseur aan de slag gaat in Oisterwijk en dat wij elkaar op die manier nog steeds een beetje kunnen volgen. Ingrid: "Ik dank iedereen voor het vertrouwen vanaf het eerste moment, ik voelde me erg thuis. Heel veel succes met alles en vooral komend jaar met de verkiezingen! ".

Tot slot, wij wensen u allen fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2022.

Berry, Peggy, Carlo en Ingrid

sterretje